L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 12 de març del 2017

No ho paga el capità moro, sinó tots nosaltres



Llibertat no és llibertinatge. Festa i diversió no és incivilitat, ni destrossa de mobiliari urbà ni embrutar el poble, ni deixar vidres en mig del carrer... encara que per alguns siga el mateix.

Sabem que no és cosa de les falles i les comissions i, per tant, lamentem l'actuació d'alguns que emparats en els actes de les falles, i segur que sense ser fallers ni tindre res a vore amb cap falla, aprofiten l'ambient de festa per mostrar-nos el més baix de la seua condició de mal conciutadans, persones cerrils i incivilitzades i que només busquen fer mal, pel mal. 

 
Quin mal els fan els senyals que han doblegat i destrossat? Quin mal fan els jocs infantils per arrancar el pis? Cap, però ells busquen la satisfacció de destrossar, d'embrutar carrers, d'omplir de vidres de vegades llocs per on passa la gent. I els diners de les reparacions o substitucions  ixen de la butxaca de tots, de tots els veïns i veïnes. No val a dir, com algunes vegades hem escoltat:  com que jo no ho pague....

No anem a dir res més. Pensem que les imatges que hem publicat parlen per elles.


Sabem que les falles alliçonen els seus fallers i falleres perquè eviten aquestes barbaritats. Sabem que les falles fan el que poden i estan damunt de que coses així no passen. Potser caldrà donar una passa més endavant i quan algun ciutadà, faller o no, veja alguna actuació així que denuncie l'autor on corresponga. 

La veritat és que quan hem vist aquestes imatges, i algunes més que hem deixat de publicar, només se'ns ha vingut al cap: No pot ser, aquest no pot ser el nostre poble. Lamentablement és la imatge que donem per culpa de quatre incivils i cerrils.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

S'heu quedat curts. Es tiren coets damunt dels banquets i fan foc i tiren dins els coets i les mares al costat ho veuen i no diuen res, i son xiquets menuts.

Anònim ha dit...

I la Policia no ho veu??

Anònim ha dit...

No es calfeu el cap que es pedre el temps i mentre la neteja i hores extra de les festes nocturnes de les falles les pague l'Ajuntament no hi haurà ninguna falla que faça cas. Si les falles pagaren la neteja i les destrosses de les verbenes ja farien per evitar-ho.

Un Jubilat ha dit...

No crec que les destrosses les tinguen que pagar les falles,si fora pels fallers estés coses no es farien,el que està molt clar es que falta molta educació per a conviene amb les persones,desgraciadament pense que fins que no comencen a posar alguna multa per incivisme i qui ho fà que ho pague,no acabarem en el problema.S'imatgineu el caos que ocasionariem si la policía de trafec no denunciara a ningún?.

Anònim ha dit...

Seu han passat pipa trencant retrovisors tambe,nose com han fet patrimoni de la humanitat una festa on sabusa tant de lalcohol i la droga,pareix que tot val en falles

Anònim ha dit...

Yo crec que les falles no tenen cap de culpa i fan moltes coses positives, pero si que crec que quant veuen els pares tiran coets a llocs que poden fer mal, si que podrien diro que no diuen molts res. Paga el poble.

Anònim ha dit...

si esta pasant la policia au continuaran fent o sasperaran a que sen vaigen? No crec que au fasen si al coche esta pasant