L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 26 de març del 2017

Ni diumenges, ni festes de guardar


No respecten res. Ni dissabtes, ni diumenges, ni festes de guardar com se sol dir. Qualsevol dia és bo per a traure trastos i deixalles al carrer, encara que no siga dia d'arreplegada municipal.

Els veïns que viuen prop del Centre Social Rojas Almel·la ( l'antic hospital) s'han alçat avui amb aquest "regal" enmig del carrer. La persona que ens ha enviat la fotografia ens diu que una cosa són les caixes que es veuen i una altra diferent el contingut de les caixes, amb elements de telefonia, etc.

Siga quin siga i amb independència del contingut, el que està clar és que mai no és el dia, ni l'hora ni el moment adequat per aquesta mena d'accions, ni menys quan es disposa d'un servei municipal d'arreplegada entre setmana i un ecoparc.

I després que vinga algun partit i que diga que Tavernes està brut. ¿Està brut Tavernes o són alguns vallers/es qui l'embrutem amb la seua falta de civisme?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixo no es res paseu pel voltant de la zona del prado,al costat durgencies:un cristall enorme.
I una nevera on estava la fruiteria murciano.
La que esta denfront de dolç i salat en la seua linia diaria,ple de trastos dins i fora.
Lo de sempre,a tavernes hi ha un greu problema de civisme i respecte.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres no arriben a tot i gràcies als veïns que ens envien fotos, podem donar testimoni que el problema, al contrari del que vol fer creure algun ppartit, no és de la companyia i dels empleats de neteja sinó de la falta de civisme d'alguns vallers.

Sabeu que ens podeu enviar fotos amb un menut comentari al nostre correu

lacotorradelavall@gmail.com

i seguirem denunciant aqueixes actuacions.

Anònim ha dit...

Al costat de la piscina coberta està la pista de pàdel, i ja fa anys està plena de vidres trencats a terra, es veuen molts xiquets que entren allí i escampen vidres fins on estàn el columpis. L'ajuntament podría llevar el vidres, cada vegada que vaig amb el meu fill al parc tinc que anar apartant-los perque no es faça mal. Ja se que no es el govern el que els ha trencat però un poc de neteja no estaría mal.....