L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de març del 2017

L'alcalde es va "menjar" 10 milions d'euros en el passat plenari


Va ser l'anècdota del passat plenari. Va ocórrer al debat del punt del Pativel, quan sense cap relació, la portaveu del PP deia que Tavernes estava brut i que Compromís feia poques inversions. L'alcalde Jordi Joan li va recordar una cosa  que hauria de saber: Tavernes, com qualsevol ciutat, no s'embruta a soles, sinó que l'embruten alguns incívics. Ho podeu escoltar en el vídeo de davall.

Tot seguit, l'alcalde va remarcar que les inversions depenen de la disponibilitat econòmica i que Compromís  podria haver-ne fet moltes i moltes més  si:

- No hagueren pagat 1'8 milions d'euros de rescat de l'aparcament del passeig
- No hagueren acabat amb el dèficit pressupostari de 4'5 milions que ells deixaren
- No hagueren pagat 3 milions a proveïdors, a qui ells deixaren penjats
- No hagueren pagat 1'6 milions de factures que aparegueren en els caixons..
- No hagueren de pagar el rescat de la piscina.
- Si el PP no haguera cobrat 2 milions del canon de l'aigua que no era seu, sinó de les corporacions fins el 2026
- Si el PP no hagueren deixat un deute de 800.000 euros amb Diputació pel fem que ells van cobrar al poble, però no el van pagar a Diputació. 

Compromís ha dedicat en cinc anys ni més ni menys que 13'7 milions per "tapar els forats" de la seua nefasta gestió econòmica. I si damunt li sumem els previstos per a la piscina, mínim de  600.000 - 700.000 euros més, ens anem a 14'5 milions en els cinc anys. ¿Quantes coses s'hagueren pogut fer amb els 14'5 milions?

Però no esta tot. Potser per oblit,  l'alcalde en la relació es "va menjar" 10 milions d'euros que són els que Compromís ha pagat als bancs per reduir el deute de 20 milions deixat pel PP. Ara l'Ajuntament només deu 10 milions.  O siga que si els afegim i sumem.... són 24'5 milions d'euros.

Si veïns i veïns, com va dir l'alcalde, Compromís haguera fet moltes més inversions en aquests 5 anys amb els 24'5 milions que ha dedicat a "tapar els forats" de la mala gestió del PP.
 






3 comentaris:

Anònim ha dit...

D'eixos 24,5 milions d'euros, molts (els 20 que es devien al banc, els canons d'aigua i fem) els va cobrar el govern del PP però, on han anat a parar? En què es van invertir? Se sap això? O simplement recaptaren els diners i després es van fer fum? I fins a quin punt se'ls pot exigir responsabilitats judicials per aquests fets?

Anònim ha dit...

Justícia i pp mengen junts. Ara nova vida amb Compromís. I que dure.

Anònim ha dit...

EL pp. com sempre manipulan i diguen barbaritast, ara esta vegada anat per llana i ha quedat trasquilat. Lo que ha dit el Sr. Alcalde molt ben dit, tambe que estarien callaet perque van deixar el poble arruinat i gastan sense control.