L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

divendres, 31 de març de 2017

L’Ajuntament subhasta el baret del Parc del Nord a la platja de la Goleta


L’Ajuntament de Tavernes informa que el baret de platja situat en la zona del Parc del Nord, en la zona de la platja de la Goleta, està disponible per a tots els que estiguen interessats en l’adjudicació.

La Regidoria d’Urbanisme trau a subhasta la instal·lació composta per un baret amb venda de begudes destinat a la prestació dels serveis de temporada de platja durant la pròxima temporada estival. El baret podrà estar muntat des de l’1 de juny fins al 30 de setembre.

La data límit de presentació de les ofertes serà de 15 dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci en el DOGV i s’hauran d’entregar en el registre general de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. L'import mínim de licitació és de 4.680 euros.

Per a més informació podeu acudir al Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tavernes.