L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 2 de març del 2017

L’Ajuntament, cansat d’esperar a Costes i al Ministeri de Foment, neteja les platges pel seu compte.





Avui, i per l’avís d’un dels nostres lectors (gràcies), ens hem apropat a la platja on hem pogut observar els treballs de neteja de les platges duts a cap per l’Ajuntament davant la falta d’actuació de la Demarcació de Costes i del Ministeri de Foment.

Els treballs, segons hem sabut, es varen iniciar ahir i, pel que hem vist i comprovat i podeu apreciar en les fotografies, s’està realitzant una bona faena de neteja. S’arrepleguen els materials grans, com podeu veure a les fotografies, i l’objectiu es deixar les platges en les millors condicions de manera que les parts menudes serà arreplegades per les màquines de Diputació en passades posteriors.


Sembla ser que l’Ajuntament de Tavernes s’ha cansat d’esperar després de vore com ha passat més d’un mes des del darrer temporal i, les promeses del govern de l'Estat de que les platges estarien en condicions a Pasqua no està gens clar que s'acomplesquen. Fins ara,  els organismes que depenen del govern de Rajoy no han iniciat cap actuació en les nostres platges.
 


Una decisió la del govern de Compromís que considerem molt encertada atés que Demarcació de Costes i el Ministeri de Foment, que depenen del govern de Rajoy, ni estan, ni se’ls espera aviat. Ningú dels dos no s’està donant pressa a pesar que d’ací poc entrarem en la setmana fallera i després vindrà la Setmana Santa i Pasqua.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Del PP que voleu. Mentires i corrupcions.

Un Jubilat ha dit...

Això està molt be de cara a la galeria,però, es que sempre tenim que correr nosaltres en despeses que no ens corresponen?.Per eixemple la diputaciö que sempre va sobrat de tresoreria no ens podría ajudar?.Ja estem en la mateixa historia que els canyars del riu,que tots els anys ens costa un ull de la cara netejar- los nosaltres.