L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 3 de març del 2017

L'Ajuntament acaba les obres d'accés a l'ampliació del Cementeri


L'Ajuntament ha invertit 50.000 euros en la preparació del terreny i construcció d’una rampa per a vehicles en la zona est d'ampliació del cementeri i ha canviat la ubicació del magatzem de residus per millorar-ne el sistema de selecció i classificació.

L’accés al cementeri per la part est es farà en tres fases: una primera, que és la que ara ha acabat, que facilita l'accés de vehicles i així poder executar les obres d’ampliació, una altra on es construiran els accessos  per als vianants, i finalment un joc de rampes per a garantir l’accessibilitat a tots els usuaris. D’esta manera l’Ajuntament de Tavernes continua treballant per a eliminar barreres arquitectòniques.


La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha recordat que el govern municipal de Compromís treballa per a millorar, rehabilitar i ampliar el cementeri municipal. "Tots els anys els pressupostos municipals han previst i preveuran una partida pressupostària destinada a obres i inversions en el cementeri”

La construcció de la rampa s'ha aprofitat per habilitar una nova ubicació del magatzem de residus i s’ha millorat el sistema de selecció i classificació de residus que es generen en el cementeri municipal.


100.000 euros per a la primera fase de 636 nínxols

A banda de les obres d'accés a la nova zona, el govern de Compromís treballa en el projecte de l'ampliació del Cementeri, motiu pel qual va incloure en el pressupost del 2017 i en l'apartat d'inversions, una partida de 100.000 euros per a construir la primera fase dels 636 nínxols en el Cementeri Municipal que cobriran les necessitats del municipi durant 15 anys. 


 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això està molt bé!! Tenim un govern del poble i per el poble!!