L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de març del 2017

La Policia Local continua formant-se per a millorar l’atenció a la víctima de violència de gènere


La Policia Local de Tavernes ha assistit a Gandia a un curs de formació amb l’objectiu d’aconseguir conéixer més a fons la problemàtica dels delictes exercits contra la dona, afrontant-los des d’una perspectiva interdisciplinària.

La Policia Local va participar en les jornades del Partit Judicial de Sueca, dirigit pel magistrat del jutjat número 4, respecte a les estratègies d’actuació policial en matèria de violència de gènere.

L’objectiu va estar que els professionals tingueren una visió global dels delictes de violència contra la dona, i no compartimentant, per a millorar la qualitat en l’atenció al ciutadà i a la víctima en concret.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana continua la línia de formar els agents i dotar de material adient la Policia Local per tal de facilitar la seua tasca, com els jupetins antibales adquirits recentment.

Pròximament es proporcionaran dos escúters per a facilitar la mobilitat dels policies per Tavernes i platja, i s’adquirirà material de comunicació, senyalització de controls i elements d’il·luminació més actuals. A més, s’ha iniciat un procediment de renovació d’armes de foc.

Formació en l’ús de les armes de foc

Els agents de la Policia Local han actualitzat les competències amb la formació en pràctiques de tir. Així, els agents amb arma de foc reglamentària assignada n'han dut a terme una activitat formativa.

Les pràctiques anuals resulten necessàries, a més de ser obligatòries segons una ordre autonòmica, perquè els professionals de la seguretat mantinguen els coneixements necessaris d’ús de les armes de foc. Es busca que els policies adquirisquen una sèrie de tècniques eficients en l’ús de l’arma.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé la Policia Local i la Regidoria.