L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de març del 2017

La nit del foc 2017 o allò que el foc s'endugué



Sobre les 23'30 hores s'iniciava la cremà de les falles grans en ordre ascendent segons el premi aconseguit en l'edició d'enguany. Prèviament havia tingut lloc la cremà de les infantils que, com sabeu, no guarden cap ordre. Us oferim unes imatges de la nit de la cremà.


El foc ha consumit enmig de flames rogenques tot allò que ha estat el treball i la il·lusió de molts fallers durant un any. Aquest infern de flames en que es convertia la cremà de les falles anit s’enduia, al llarg de tota una nit i entremesclades entre les flamerades i el fum que s’enlairaven, les crítiques expressades als monuments.


Tot això, al llarg de la Nit de la Cremà, convertit en fum que el vent s’emportava junt a  il·lusions i esforços de tot un any. Mentre, el foc purificador convertia en cendra els monuments i ens anunciava l’entrada a la primavera d’aquest 2017.


Les cendres dels monuments a aquestes hores són ja lluny dels carrers de Tavernes. A primera hora els llocs on estaven plantades presentaven l’aspecte normal, com podeu vore a la fotografia del lloc on plantava Passeig.  Ningú ho diria que, només cinc o sis hores abans, allí hi havia una falla i al seu voltant pul·lulaven centenars i centenars de veïns. I la resta de les falles igual. Bona tasca de l’empresa de neteja.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I tot molt net