L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de març del 2017

La falla la Via du a cap una campanya de conscienciació al voltant de les noves tecnologies

 
La Falla la Via un any més ha elaborat la seua pròpia campanya de conscienciació social, al voltant del mal ús de les noves tecnologies i els perills que això comporta.

Els seus fallers són els protagonistes d'unes escenes, que pretenen fer reflexionar a la gent sobre aquestes noves eines molt útils i molt perilloses a la vegada.


S'apel·la a gaudir d'una bona conversa cara a cara, sense les males interpretacions que es poden donar amb els diàlegs virtuals i, també, a aprendre a desconnectar, de tant en tant, i parar atenció a allò que estem realitzant per tal d'evitar riscos innecessaris.

Es recorda que els pares som l'espill en què es miren els nostres fills i si nosaltres som addictes al món virtual, ells, tal vegada, també acabaran sent-ho. De fet, ja molts d'ells són incapaços de desconnectar i sofreixen l'anomenat "vampirisme" o distribueixen lliurement i sense control imatges que circularan durant molt de temps per la xarxa sense conéixer en mans de qui poden acabar o quina utilitat en faran.


Per tot açò, la Falla la Via desitja compartir la seua campanya amb tots aquells que la vulguen gaudir.

Remés per la falla

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara una campanyeta perquè els xiquets tiren els cohets on toca i no per damunt de bancs, portalades de cases i altres llocs.

Anònim ha dit...

Entranyable

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!!

Anònim ha dit...

Les falles haurien d'acotar un lloc on tirar els coets, com fan en Valencia, i així, si veus algú tirant coets on no toca li podries cridar l'atenció amb tota la raó i tot el dret del món i no podrien contestar això de que "estem en falles".