L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 3 de març del 2017

La 22 edició de la Matinal Motera La Via se celebrarà diumenge sota el lema ‘Gaudeix de la moto però no et passes de voltes!’



La Matinal Motera La Via se celebra diumenge, 5 de març, en la 22 edició i sota el lema ‘Gaudeix de la moto però no et passes de voltes!’. La matinal amb major tradició de la costa valenciana i més multitudinària, compta  amb participació de més de 1.000 motos i més de 3.000 aficionats i enguany es potencien les activitats relacionades amb el lema.

Sempre hem promogut la seguretat sobre les dues rodes i el resultat ha sigut zero accidents en els 22 anys de celebració d'aquesta matinal” explica un dels organitzadors, i conscients de la importància de la seguretat els organitzadors han volgut promocionar-la enguany sota el lema ‘Gaudeix de la moto però no et passes de voltes!’, un principi que hauria de ser una constant entre els moters. 

“Volem potenciar, sobretot entre els moteros més joves, que el gaudir de la moto no està renyit amb la seguretat”, comenten els organitzadors. 
 Per això, els organitzadors col·laboren amb la Policia Municipal i la Guàrdia Civil de Tràfic per a difondre i recordar de manera visible mesures de seguretat als assistents com: durant tot el recorregut és obligatori l'ús de casc, s'ha de circular per la dreta, sense ocupar el carril contrari, no es pot fer competició de velocitat, s'ha de mantenir una distància prudencial entre les motos, és obligatori respectar les normes de circulació i els senyals de tràfic i en cap concepte es podrà avançar al pilot de l'organització i Policia Local.

L'organització es reserva el dret a denunciar les motos que posen en perill la marxa de la volta i informa que tots els participants en la volta accepten les normes exposades.

Enguany la Matinal Motera de la Via transcorrerà pel municipi de Tavernes i per la platja. El grup musical ‘El Secret de Sarah’ amenitzarà l'esdeveniment durant tot el dia. Els organitzadors han previst jocs per als xiquets, així com venda de productes de marxandatge relacionats amb el món de la moto. 

Programació: 

9:00 Recepció de les motos i esmorzar popular.
11:30 Volta turística a la platja de Tavernes on es farà una parada per a prendre un refresc en Restaurant Mediterrani.
13:00 Rifa de regals.

Després a l'hora de menjar hi haurà paella (opcional, no va en el tiquet de la matinal, és a part).



1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!!
Visca la Matinal Motera!