L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de març del 2017

Firma dels convenis per valor de 227.248 euros amb entitats i associacions locals: Les fotografies



L'Ajuntament de Tavernes va firmar ahir en un acte celebrat en el saló de plenaris els convenis esportius, culturals i de serveis socials amb distintes associacions, ONGs i entitats locals per un valor de 227.248,36 euros

L'ajuntament ha inclós enguany tres noves associacions locals beneficiades: l’Associació Amics del Cavall, l’Associació Cultural Bolomor i l’Animalista de Tavernes.

L'acte va estar presidit per l'alcalde, Jordi Joan, que va signar els convenis, acompanyat en la firma pels regidors d'Esports, Josep Llàcer, de Cultura, Encar Mifsud, i de Serveis Socials, Noèlia Alberola.
 

Jordi Joan va remarcar que “el teixit associatiu de Tavernes és el dinamitzador i catalitzador d’una ciutat viva, moderna i alegre. L'Ajuntament mitjançant els convenis recolza, col·labora i ajuda a totes les associacions i clubs destinant quasi 230.000 euros”.


Són 34 convenis per enguany, el 2017, i per un valor de 227.248,36 euros els firmats, una xifra més que  considerable, però adequada per la gran quantitat d’activitats que l’Ajuntament i les entitats ofereixen i duen a cap en benefici dels veïns de Tavernes, recordava Jordi Joan.

 
Ara, com va explicar l’alcalde, les entitats hauran de justificar d’una manera rigorosa  els diners públics acordats, “som molt insistents, però estem parlant de diners públics que s’han de gastar amb uns objectius molt concrets, que estan determinants en cada un dels convenis. Teniu a l’abast tot l’equip de l’Ajuntament per a ajudar-vos en la justificació”.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es sap com han repartit els diners?

Anònim ha dit...

Igual que l'any passat