L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

dijous, 16 de març de 2017

Falla infantil del Col·legi Sant Josep Patronat


La falla infantil preparada enguany pel Col·legi Patronat ha tingut com a lema "100 anys de Tavernes com a ciutat" i el treball desenvolupat pels alumnes ha estat una reproducció de monuments ja desapareguts al nostre poble com son el Mercat Comarcal, el barracó del Tio Juan, l'entrada del Camp de Futbol, la Font del Passeig... entre altres o altres llocs i monuments més històrics com la cova de Bolomor o la torre de guaita..


Un bon treball que ha fet recordar a molts pares i mares la ciutat que ells visqueren i gaudiren quan eren menuts i que dissortadament molts d'aquells llocs o monuments emblemàtics ja han desaparegut.

Remés