L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 de març del 2017

Errare humanum est: La Via premi al "Ninot Indultat" de les falles grans


Finalment la falla La Via obté el banderí al "Ninot Indultat" encara que la nit de lliurament de guardons es va premiar a la falla Prado. Va ser una errada humana en llegir el nom de la falla que tenia assignat el número del ninot guanyador, segons hem llegit avui a la premsa.

Ho expliquem: cadascun dels ninots presentats a l'exposició representava una de les sis falles valleres. El ninot presentat per la falla La Via tenia el número 3, com podeu vore a la fotografia, segons l'ordre de presentació enguany de les falles, i  és el "Ninot indultat gran".

Però en dir els premis no es cantaven els números, sinó el nom de la falla. I ací es va produir el error humà: es va assignar el 3 al Prado, quan realment era la Via.

Si passa en les nits dels Òscar de Hollywood, pot passar a Tavernes. Tots som humans i podem errar.

Una llàstima que la desil·lusió del Prado siga el content en La Via. I ens plantegem nosaltres, com a cosa extraordinària, i vist que es una errada humana involuntària... ¿Per què enguany no atorgar dos banderins? Sí, ja ho sabem el jurat va fer la seua elecció, però la germanor fallera eixiria reforçada. 

En el fons, el ninot de "La mar de lletja" ens resultava simpàtic a tots, ens recordava a tants personatges d'eixos que pul·lulen pels programes de xafarderies de Televisió!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Alegria per La Via i disgust per al Prado.

Anònim ha dit...

GERMANORRRRR!!!¡¡ AI MAREEEE

Anònim ha dit...

La la land!