L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 2 de març del 2017

Emir Kustorica i No Smoking Orchestra enguany a l'Iboga Summer Festival


L'Iboga Summer Festival arriba enguany a la seua cinquena edició i ho fa amb l'anunci del que pot ser un dels grans esdeveniment musicals de l'estiu, tant a Tavernes com al País Valencià: l'actuació del polifacètic Emir Kusturica amb la "No Smoking Orchestra" com a figura principal del cartell del 2017 que podeu consultar dalt.

Emir Kustorica torna a Tavernes després del seu pas com a figura estel·lar en l'edició de l'any 2000 en el "Festival Sete Sois Sete Luas", quan va deixar menut el lloc d'actuació, i fins i tot autobusos de Barcelona, Madrid o Bilbao es desplaçaren per a la seua actuació.

Enguany torna a Tavernes ara de la mà de l'Iboga Summer Festival amb motiu de la cinquena edició, la tercera seguida a la nostra platja, del festival més important de l'Estat en música i ritmes  Balkan, Swing, Ska, Gypsy, Electro-Swing, Ska-Jazz o DnB.

Emir Kusturica és una llegenda viva de la música dels Balcans:  director de cine, guionista, músic i amant dels sons balcànics, el polifacètic i aclamat artista arribarà a Tavernes amb "No Smoking Orchestra". 

 

Apassionat pels sons tradicionals de la seua pàtria i de la fusió amb els ritmes de ball més diversos, és un músic que destaca per la passió i la mestria en les creacions, però no només en la música sinó també en la faceta com a director de cinema essent l'únic que ha guanyat en dues ocasions la Palma d'Or del festival de Cannes.

Potser els nostres lectors el coneguen més en aquesta faceta de director de cinema i amb pel·lícules com "Sjecas li se, Dolly Bell" (Te'n recordes de Dolly Bell?) LLeó d'Or del Festival de Venècia, o "El pare està en viatge de negocis" i "Underground" les dues Palma d'Or en Cannes, sense oblidar la comèdia  "El somni d'Arizona" rodada en Estats Units o "Gat negre, gat blanc".