L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 de març del 2017

Els llibres de les falles de Tavernes entre els 50 millors valencians

Presentació llibret falla Cambro "Blanc i Negre"
Les falles de Tavernes, com ja van aconseguir l'any passat, han situat els llibres entre els cinquanta millors del País Valencià  dins de la convocatòria que realitza la Conselleria de Cultura per a premiar el millor ús del valencià  en les falles. No cal ni dir que en aquest concurs hi participen centenars i centenars de falles de totes les comarques valencianes.

Les falles de Tavernes ompliran l'Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia de València, lloc on està previst donar els guardons el pròxim divendres a partir de les 16'30 hores. Com és ja tradicional l'Ajuntament posarà a disposició de les sis falles valleres un autobús per assistir-hi al lliurament.

El resultat enguany de les falles de Tavernes quan a posició en els premis és el següent:

18 Falla Cambro
19 Falla Portal
25 Falla la Via
36 Falla Prado
45 Falla Passeig
50 Falla La Dula
 


El lliurament estarà presidit per la fallera major de València, Raquel Alario. Cal dir també que enguany el primer premi se l'ha endut Na Jordana, de València, seguida de Malva d'Alzira i del Mocador de Sagunt, unes clàssiques en els primers premis tots els anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tenim les millors falles del mon