L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 13 de març del 2017

El mal temps retarda la plantà de les falles sobre les previsions inicials


La "plantà" de les falles de Tavernes es retardarà sobre les previsions inicials a causa del mal temps que patim. Segons hem pogut conéixer la primer a plantar serà Cambro, segurament demà dimarts per la vesprada, a la qual seguiran  Portal, Via, Prado i Dula que ho faran dimecres, i com sol ser habitual, Passeig serà l'última. 

Les falles infantils es plantaran dijous, dia 16,  per por a que dimecres faça encara mal oratge.

Són tot previsions, segons ens han dit, i que pràcticament serà l'oratge qui farà canviar les coses. Avui dilluns hi ha anunciada reunió de presidents i la FdeF per tal de coordinar pla d'actuació i poder comunicar a l'Ajuntament i a la ciutat els possibles escenaris per al lliurament de premis si l'oratge s'allargara fins el 17, quan està previst.

Fotografia: una imatge de la planta del Prado de fa uns anys

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per información, simplement comentar que la imatge publicada no es correpon a una planta de la falla cambro si no de la falla el prado, per a que ho modifiqueu.

Salutacions.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tens tota la raó. I mira que la imatge és clara. Un despiste.