L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.038
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.557

dimecres, 1 de març de 2017

¿El govern d'Espanya vol privatitzar la línia del tren València-Tavernes-Gandia?


El portaveu de Compromís al Congrés de Diputats, Joan Baldoví,  ha registrat una bateria de preguntes parlamentàries pels reiterats retards, de fins a 40 minuts, que pateixen de fa varies setmanes els usuaris de les línies de Rodalies C1 i C2, que connecten València amb Xàtiva i Gandia, i com és sabut en la línia de Gandia hi ha Tavernes i la Valldigna.

El motiu dels retards en aquestes setmanes és una suposada avaria en la via entre les localitats de València i Alfafar però els usuaris han denunciat la falta total d’informació, cosa que ha provocat un al·luvió de preguntes i reclamacions al personal de Renfe.

Baldoví, seguint l'alerta dels sindicats, veu en els retards i en les maneres de procedir de l’empresa pública RENFE una perversa intenció del Govern de Rajoy  de desmantellar la xarxa de rodalies per a privatitzar-la: “En els últims anys el modus operandi del Partit Popular és primer deteriorar els serveis públics per a després privatitzar-los.

El portaveu de Compromís ha preguntat al Govern “com pensa garantir als milers d’usuaris que viatgen amb les línies de Rodalies de València un bon servei ferroviari” i si “en els seus plans està privatitzar el servei públic de les Rodalies Renfe”.