L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de març del 2017

El col·lectiu "Treballant per la Igualtat" es reuneix a Tavernes amb el magistrat del jutjat de Sueca


Responsables de les regidories d'Igualtat del disctricte judicial de Sueca i membres de "Treballant per la Igualtat" es van reunir ahir amb el magistrat José Luis Mendoza i el responsable de l’oficina d’atenció a la víctima de Sueca, Agustí Sapinya, a l’ajuntament de Tavernes.

Entre les accions que s’han compromés a dur a terme hi ha el reforç de l’acompanyament a les víctimes des de serveis socials, tasca que a Tavernes començarà a funcionar el mes d’abril. Es donarà suport emocional a les víctimes i les ajudaran i acompanyaran, fent un seguiment de la situació de cada una. A més, la idea és engegar tallers de suport entre víctimes i d’ajuda a la posterior reinserció sociolaboral.

Així mateix, s’elaborarà un tríptic del protocol a seguir que facilitarà l’atenció i ajuda a les víctimes, i que serà igual per a tots els membres del grup. Les víctimes de violència de gènere podran saber com actuar en una determinada situació i on acudir. Es tracta d’acostar a la dona els recursos d’atenció a la víctima que existeixen.

A més, duran a terme des de cada municipi una campanya de conscienciació per un llenguatge no sexista durant les falles amb el lema “Vivim les falles amb respecte i emprem un llenguatge inclusiu” i així implicar-hi a tota la ciutadania.

Els 14 pobles del Partit Judicial de Sueca crearan una xarxa interconnectada que continuarà fent conscienciació i treball durant tot l'any.