L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

diumenge, 12 de març de 2017

Desperta de perols de la falla Cambro... amb el camell!La falla Cambro ha fet avui una despertada de perols i cassoles. I ha passejat el camell. I què és això del camell? Què fa eixe ninot acompanyant la comissió pels carrers del poble?


Un dels fallers del Cambro ens ha contat que fa anys, igual més de quinze anys, aquest ninot d'un camell no es va poder cremar i els fallers, davant la tossuderia del camell, van decidir indultar-lo. I restaurar-lo.

I cada dia 18 de març, en el descans de l'orquestra, es trau en processó el camell, i a ritme de xaranga se li pega una volta pel barri.


Enguany la falla ha decidit traure'l avui, a la desperta de perols i cassoles. I molta vallers han pogut veure la desfilada de la falla amb el ninot del camell, Com ens ho han contat, us ho contem