L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 de març del 2017

Compromís afirma estar indignat per les declaracions del PP sobre la situació del IES Jaume II El Just.


Compromís en nota de premsa denuncia que ha estat la deixadesa  dels anteriors governs del  PP en la Generalitat i a Tavernes la causa de què l’IES Jaume II el Just es trobe com està: Els governs del PP mai no varen impulsar cap reforma del centre i als organismes autonòmics competents, com Conselleria,  no hi ha cap document ni projecte dels seues governs  que certifique l´estat real del centre. Mai en 20 anys van reclamar cap millora per al centre, que celebra el 50é aniversari amb moltes mancances.

I ha estat Compromís el grup que ha engegat davant els òrgans competents el procés que ens portarà a una adequació integral del nostre carismàtic centre Jaume II El Just.

L’alcalde Jordi Joan i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, s'han  reunit tant amb el secretari autonòmic d´Educació, com amb el subdirector d´infraestructures Educatives. I recentment amb el conseller d´Educació Vicent Marzà qui ha manifestat el seu compromís de traure a licitació el projecte quan es quantifique la reforma del centre.

Compromís rebutja les afirmacions del PP que en nota de premsa posen en dubte el treball del nostre alcalde i diputat a les Corts, Jordi Joan, i qualifiquen com a demagògia que siguen capaços de dir que va votar en contra d’una esmena seua als pressupostos de la Generalitat per adequar el Jaume II el Just, quan eixa esmena del PP no tenia consignació, era de 0 euros. I amb 0 euros no es fan obres, es fa demagògia, i política destructiva en un tema que Compromís i Tavernes consideren molt seriós.
 
Compromís afirma que el PP s’hauria de plantejar quan parla de l’IES Jaume II el Just el fer declaracions reals, amb honestat, perquè això es mereix la comunitat educativa del centre i Tavernes.

Més informació i molt més completa en el vídeo del plenari:



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vergonyos i cinisme pur com sempre el PP, el video molt bo i espere que el vega tot el poble, sobre tot els pares del alumnes del Institut i el AMPA.

Anònim ha dit...

Som els pares qui tenim que informar als altres d'esta noticia i que tots sapien les coses i que no ens enganyen.