L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dissabte, 18 de març de 2017

Avui s'has celebrat l'ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats
 Avui, entre la vesprada i la boqueta nit, ha tingut lloc potser l’acte més multitudinari de les falles valleres: l'ofrena a la Mare de Déu amb la participació de les comissions de les sis falles, fallera major i Cort d’Honor acompanyada per l’alcalde Jordi Joan. La desfilada ha durat més de deus hores i mitja i ha congregat una gran de veïns i veïnes pel Carrer Major i Plaça Major.


 Les falles han desfilat segons l'ordre de les presentacions i la Junta Directiva de la Federació de Falles de Tavernes ha estat l'última en fer l'ofrena acompanyant a la fallera major de Tavernes, Carol Pérez i la seua Cort d'Honor, així com l'alcalde Jordi Joan i la regidora de festes, Encarna Mifsud.


 

El bon oratge que estem gaudint aquestes falles ha estat també un dels factors que ha contribuït enguany a que haja estat una de les ofrenes amb més presència de vallers i vallers al carrer, encara que al final i per la durada, ha començat a refredar  i algunes falleres han notat el canvi.


 I demà el dia gran de les falles amb actes com la missa dedicada al patró Sant Josep pel matí; la tradicional mascletà sobre les 2 de la vesprada i la cremà de les falles, primer les infantils i ja per la nit les falles grans, en ordre invers al premi aconseguit com és tradicional.