L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.041
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.197

dijous, 16 de març de 2017

Avui és la nit d'acabament de la plantà de les falles


Encara que les falles estan al carrers i moltes estan molt avançades i quasi ultimen els detalls, podem considerar que serà aquesta nit la de la "plantà" atés que serà en el seu transcurs quan els monuments quedaran enllestits i disposats a rebre demà la visita del jurat.


No oblidem que els premis es donaran a conéixer i es lliuraran demà per la vesprada a la Plaça Major.

Hem estat a la Falla Portal i hem trobat una novetat que segurament donarà molt a parlar, i és la instal·lació d'un far que serà visitable, és a dir, els veïns podran pujar-hi dalt a través de l'escala de caragol i contemplar el monument des de dalt, una visió que mai havien pogut tindre els fallers d'una falla a Tavernes. I perquè no hi falte cap detall, dalt del far hi ha instal·lat un llum que gira, vaja com un far autèntic. 


 Per altra banda, és potser de les que hem pogut visitar fins ara la que va més endarrerida i això ens porta a pensar que tenen faena per a tota la nit. La innovació té aquest peatge que cal pagar....

 Altres falles com la del Passeig, la Via o el Cambro estan molt més avançades i ja treballen en els detalls de la gespa cartells i demés.  De tota manera, segur que també la tasca s'allarga en la nit.... Cal deixar-ho tot a punt i ben enllestit que tots els detalls compten alhora del premi.

Sort a totes les falles!!!