L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

divendres, 10 de març de 2017

Aquest matí s'ha cremat la falla de Creu Roja, ACUDE i Centre Ocupacional La Valldigna


L’Associació de Cuidadors i Depenents “ACUDE”, Creu Roja i el Centre Ocupacional la Valldigna han celebrat aquest matí a la Plaça Major els actes fallers conjunts que han acabat amb la crema d'una falla.
 Bon dia, molt bon ambient, i sobre tot un ambient solidari el que hem viscut aquest matí, on s'ha mostrat la solidaritat tant a les associacions que tant es preocupen per aquests conciutadans necessitats com a les mateixes persones, moltes de les quals calen d'ajuda i de cuidadors per poder desinvoldre's.Entre els assistents l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials Noe Alberola que s'han volgut sumar a aquesta celebració com una manera de demostrar el recolzament de l'Ajunament, que és en definitiva de tot Tavernes.

  
El matí ha començat amb una xocolatada general per a tots i ha continuat amb una participació de la batucada del Col·legi Sant Miquel, que ha estat aplaudida i valorada pels presents.
 


I com a tot acte faller, després ha tingut lloc la presentació amb el pregó inclós de falleres majors i president de la falla, per a passar després a la crema de la falla instal·lada de manera conjunta per les tres associacions esmentades, que s'han encarregat de l'organització de l'acte.