L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dilluns, 13 de març del 2017

Aquest cap de setmana hem celebrat el Dia de la Valldigna

Aquest cap de setmana hem celebrat el Dia de la Valldigna, amb el qual volem recordar la fita històrica per la qual vam passar a ser un territori diferenciat i regit per l'abat de Santa Maria de Valldigna, monestir fundat pel rei Jaume II el Just el 15 de març del 1298.

Al llarg d'aquests dies s'han celebrat alguns actes que recordem:

- Marxa de les Torxes amb lectura d'un manifest reivindicatiu 

 
-  Conferencia de Ferran Garcia Oliver sobre llums i ombres del monestir


- Concert de "Lucentum"


- Fira de productes valencians, on cal destacar la presència de les bunyoleres de Barx en un temps que preludiava també les falles



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Caldria potenciar més una data com aquesta. Té la mala sort de caure tan aprop de les falles.

Anònim ha dit...

També sé que dissabte abans de la lectura del manifest, cap a les 18:30, el Cor de cambra Quinze de Març (quin nom més adient per a representar a la Valldigna allà per on va, ja que justetament és la data que estem celebrant de la fundació del monestir) va oferir un concert. Per què no hi ha constància gràfica ni s'ha dit res a este article sobre l'esmentat concert?

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'article és un resum no una crònica detallada i completa de tots els actes.

Nosaltres que sempre som qui més informem sobre el cor, aquesta vegada no ha pogut ser perquè no hem vist cap imatge a les xarxes. Una llàstima també que el cor no ho haja previst i no ens n'haja enviat cap informació abans ni cap fotografia de l'actuació.
Procurarem millorar tots i que no torne a passar.

Anònim ha dit...

De tota manera, la Cotorra, encara que té una vocació informativa, crec no deixa de ser un bloc sense ànim de lucre, supose que hem de ser conscients que no és un treball i que arriba on pot, per tant tampoc li hem d'exigir, sinó més bé agrair-li la tasca que duu a terme. Ja que, tot i això, és la font més completa de notícies sobre Tavernes i la Valldigna en general. Molts ànims i continueu així.