L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dissabte, 11 de març de 2017

Ahir se va celebrar un taller sobre negociació amb els bancs al Braç Treballador


 Eduard Pastor i  Diego Salvador Sàez, advocats del grup "Pastor Advocats" i especialistes en dret mercantil foren els protagonistes de la cinquena sessió del Cicle Economia i Territori que organitzat per la regidoria de Foment, que dirigeix Josep LLácer, es du a cap al llarg de l'any.

Ahir divendres al Braç Treballador es va desenvolupar en format taller el l titulat "Tècniques de negociació per a usuaris de banca", dirigit a usuaris de banca i menuts empresaris/autònoms. 


Una xerrada i casos pràctics molts aclaridors on també s'hi tractaren algunes tècniques de negociació bancaria i es va fer un repàs als contractes més habituals entre el consumidor i el banc (targetes, compte d'estalvi, préstecs...etc.).


Un altre punt molt interessant va estar relacionat amb un dels temes actuals: que fer amb les clàusules sòl sobre el moment de saber com ens afecta a la hipoteca i com reclamar-les a l'entitat bancària, així com també un altre tema que està prenent gran actualitzat, com són els diners que hem pagat a la notaria per constituir-hi la hipoteca, que ens correspon i si cal exigir la part que li corresponia a l'entitat bancària.