L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de març del 2017

480 dones participen en la XVI Cursa de la Dona de Tavernes




La XVI Cursa de la Dona celebrada anit a Tavernes ha tingut un gran èxit de participació en haver-se inscrit 40 participants dones entre les dues modalitats que enguany s’hi oferien: una cursa més curta de 3 Km. I una més llarga de 4km.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, que ha participat també en la cursa, y  el secretari autonòmic d’Inclusió i Polítiques d’Igualtat de la Generalitat, Albert Ibáñez, han estat avui a Tavernes per recolzar aquest acte reivindicatiu. 

La diputada Pilar Moncho amb regidores de Tavernes i Sueca
 També cal citar la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, dels dos regidors organitzadors de l’esdeveniment, la regidora de Serveis Socials i d’Igualtat, Noe Alberola i el regidor d’Esports, Josep Llácer, a més dels demés regidors del govern municipal de Compromís, que han ajudat després al repartiment d'obsequis una vegada acabada la cursa.

L'eixida de la cursa
Les participants no han tingut por a l’amenaça de pluja, que ha fet aparició en alguns moments, i han omplert la plaça en la que ha estat la més multitudinària Cursa de la Dona fins ara.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha tallat la simbòlica cinta de l’eixida, que es donava amb total puntualitat a les 19’30 hores amb la disparada d’un coet. Prèviament havia tingut lloc uns minuts de calfament  de les participants executant una taula gimnàstica a ritme musical. S’han d’evitar lesions, i un bon calfament ajuda. 

Calfament
La cursa
A la meta, s’han repartit uns obsequis de la Diputació i de l’Ajuntament a tots els participants, a més d’una botella d’aigua oferta per Lanjaron i taronges de Frutes Tono. Cal també citar la valuosa col·laboració d’Atmosfera Sport així com del Club d’Atletisme Valldigna vigilant el recorregut, la Creu Roja, Protecció Civil i la Policia Local.

Lliurament de detalls amb el secretari autonòmic Albert Ibàñez
En resum, un èxit total de participació en aquest acte reivindicatiu que ha merescut els elogis tant de la diputada provincial Pilar Moncho com del secretari autonòmic, Albert Ibáñez, els quals han felicitat l’Ajuntament no només per la cursa en si mateixa, sinó pel conjunt d’actuacions que es duen a cap el nostre municipi en la lluita per la igualtat de gènere i contra la violència masclista.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bono organització per part de la Regidoria d'esports. Mala organització per part de la Regidoria de Serveis Socials, no poden vindre a ultima hora i ningu sabia a qui donar la seua aportació. Molt MAL

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si vosté llig altres noticies que hem publicat, sabrà que una cosa és arribar tard i una altra estar en un altre acte, pilota valenciana femenina, on era la regidora i responsable.
Potser hi ha hagut mal enteniment en pensar que arreplegarien el donatiu quan es feia la inscripció per les persones que inscrivien, i no va ser així. Però això no es motiu per a dir mala organització de Serveis Socials quan tot el món sap i es conscient de la quantitat i qualitat d'actes que es fan a Tavernes en favor de la dona des que la regidora Noe, que no para mai, s'ha fet carrec de la regidoria.
No pretenem defensar a ningú, però vam estar tot el temps en la cursa i per tant les coses com siguem.
Per a nosaltres que les hem vistes totes des de fa molts anys, molt bona organització.