L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 5 de març del 2017

22é Matinal motera de la Falla La Via



 
La falla La Via celebra avui diumenge la tradicional “Matinal motera” que, en aquesta ocasió, arriba a la seua 22é edició. El matí ha estat ben animat, de fet encara continua ara, i són molts els centenars i centenars de moters de Tavernes i de totes les comarques veïnes els que hi ha acudit per gaudir d’una jornada de germanos i, a més, poder gaudir de la visita a la nostra ciutat i la platja.



Els voltants de la falla La Via des de ben matí s’han anat omplint de motos i conductors per tal de participar en el tradicional esmorzar. El bon temps ha ajudat i encara que a principi el matí s’hi presentava fresquet, l’eixida del sol ha donat calor al dia i també a l’esdeveniment que, com no cal dir, ha gaudit d’una perfecta organització.



Són 22 anys i això és nota i no cal posar cap “però” perquè tot està pensat i planificat: lloc d’aparcament, les tendes que enguany s’han acostat més a la carpa i fins i tot, per als menuts, la zona de jocs.



El mati ha començat en l’esmorzar a la carpa amenitzat pel grup musical ‘El Secret de Sarah’ i un any més la comissió de la falla la Via ha rebut la visita i ha tingut el suport municipal amb  la presència de l’alcalde Jordi Joan i regidors del grup municipal que han volgut compartir l’esmorzar i també acompanyar la fallera major Carolina Pérez, al president de les falles, Salvador Talens, i com no als representants de les altres falles de Tavernes que s’hi ha sumat també.  Un any més l’esmorzar de la Via ha sigut un motiu més per agermanar els representants de les falles valleres com podeu vore a les fotos preses del facebook de l'alcalde.


 Els voltants del casal de la Falla la Via  s’han convertit aquest matí en escenari per acollir centenars i centenars de motos, una vertadera parada i  exposició de motos, sempre molt concorreguda pels amants de les dues rodes, i on es podia com s’aprecia en les fotografies contemplar màquines de totes les èpoques i de tots els estils, ben arranjades i conservades pels propietaris.



A les 11’30 s’ha iniciat la marxa per Tavernes i visita a la nostra platja. La caravana motera precedida per les motos de la Guardia Civil ha enfilat el Passeig Colom, tots conscients que és una jornada festiva i on s’ha de fer possible més que mai l’eslògan: GAUDEIX DE LA MOTO PERÒ NO ET PASSES DE VOLTES!!! 

A hores d’ara, l’acte continua a la carpa on hi ha previst un dinar de paella.



Cal esmentar que la matinal motera ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Tavernes, la Guàrdia Civil i efectius de Protecció Civil de la Ciutat i Creu Roja.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!!
Gran Matinal Motera!!