L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.038
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.557

dimecres, 1 de febrer de 2017

Visita didàctica per a professors a la cova del Bolomor aquest pròxim dissabte


El dissabte 4 de febrer  hi ha programada una visita a la cova del Bolomor per a professors de primària i secundària, en la qual es mostraran les activitats que s'hi desenvolupen per a potenciar el jaciment. La visita tindrà per tant una finalitat didàctica i amb el pensament que puga ajudar al professorat en les tasques docents als centres.

Per a inscriure's és necessari enviar un e-mail a visitas@bolomor.com facilitant nom complet, telèfon de contacte, centre escolar i càrrec de les persones interessades. L'activitat és gratuïta. Places limitades a 100 persones i dos professors per centre.