L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

dimecres, 1 de febrer de 2017

Tavernes ampliarà l’oferta formativa per a millorar l’ocupació de les persones aturades


L’Ajuntament de Tavernes augmentarà en breu l'oferta formativa per a millorar l’ocupació dels ciutadans de Tavernes en afegir nous cursos a l'actual oferta. I serà possible després que l'Ajuntament haja aconseguit l’homologació de noves aules de formació per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el SERVEF. 

L’Ajuntament de Tavernes, com en el seu dia vam informar, va invertir sobre 14.000 euros de fons propis per ampliar i condicionar com a centre de formació l’antiga escoleta Víctor Calatayud, en el carrer Mare de Déu dels Desemparats.

Aquestes millores permeten a Tavernes accedir a noves subvencions per a millorar l’ocupabilitat de persones amb risc d’exclusió social, parats de llarga duració, dones i jóvens. En aquest centre s’impartiran cursos de formació amb els quals els alumnes rebran els certificats de professionalitat que acrediten les seues competències per al desenvolupament de l’activitat.

En concret, l'Ajuntament oferirà noves especialitats formatives relacionades amb els camps de l'edificació i l'obra civil, la informàtica i les comunicacions, i els serveis socioculturals.

1 comentari:

anonima ha dit...

Desde fa uns anys que dubte dels criteris de seleccio dels cursos.
Soc parada de llarga duracio y segons he llegit no hiha que presentarse a cap de lloc ja que la seleccio la realitza l'inem.
La bona questio es que moltes vegades vec moltes cares repetides als cursos que convoquen cada any.
A mi mai m'han cridat pese a complir tots els requisits que demanen.