L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 23 de febrer del 2017

Presentació del llibre de la falla La Via


 La falla La Via va efectuar el passat divendres la presentació del  llibret faller 2017 amb uns convidats molt especials. 

A les 21 hores assaltaven el casal uns bandolers capitanejats per Peret, qui pretenia conquerir la Falla a colp de trabuc. Estava informat que podria disposar d'una eina imprescindible per tal de conéixer a la perfecció els fallers de la falla la Via: el seu llibret, dedicat enguany a l'Abc Faller. 


En presència de la fallera major de Tavernes i del president de la Junta Local Fallera, els màxims representants Maria, Fran, Jessica i Fernando feren entrega d'un exemplar a tots els col·laboradors, i a Peret per descomptat!

Remés per falla La Via

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!!