L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dissabte, 18 de febrer de 2017

Presentació del llibret de la Falla Prado

Comissió gestora
Equip de redacció
Equip corrector

La falla Prado va presentar ahir el llibret oficial de la falla 2017 en un acte al casal que va comptar amb la presència dels equips de redacció, de correcció i coordinador de la tasca d'elaborar el llibret que enguany té com títol genèric "Els quatre elements" (l'aigua, la terra, el foc i l'aire).
L'Art de la Vall
Equip de coordinació
Falleres majors i president davant del quadre original de la portada
L'acte va comptar amb una ampla presència de fallers i falleres, així com de les dues falleres majors, acompanyades pel respectius presidents. També cal esmentar la participació del grup "L'Art de la Vall" amb tot un conjunt de pintures relacionades amb el tema del llibret.

Agraïm l'enviament de les fotos i explicació de l'acte