L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

divendres, 10 de febrer de 2017

PLENARI DE FEBRER 2017: Suspeses les llicències urbanístiques en el marge esquerre del riu Vaca.


El consistori valler va aprovar per unanimitat la suspensió de llicències  i programes d’actuació per la delimitació del domini públic que la Confederació del Xúquer efectua  en la marge esquerre del Riu Vaca, entre el barrac del Malet i l’illeta del Tol·lo. Tal com es preceptiu, quan es modifica el planejament se suspenen les llicencies fins que acabe.

El regidor d’urbanisme, Josep Llácer, explicava el procediment i recordava que aquesta delimitació permetrà saber fins on arriba l’afecció del riu Vaca, i sobre tot conèixer quina és la zona de policia i quina la zona d’afecció del riu.

El regidor va confirmar que s'han enviat les notificacions als propietaris i s’esta en l’inici del procés de replanteig segons la conformitat o no de la propietat. Els càlculs són uns tràmits d’un parell d’any, confirmats pel secretari general que va recordar que no es coneix el termini que s’ha marcat la pròpia Confederació Hidrogràfica per a concloure el procés.

El regidor davant la circumstancia que algun propietari no haja rebut la notificació, va recordar que és la Confederació qui envia els avisos i que segurament estaran notificats via inserció en el BOP o en el DOG. Llácer va aconsellar els propietaris que no l’hagen rebuda, que passen pel departament d’urbanisme de l’Ajuntament on rebran informació i els ajudaran en els tràmits de qualsevulla reclamació.