L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 3 de febrer del 2017

Concert de PROESO en la Casa de la Cultura




El dissabte 18 de febrer a les 19’30 hores la Casa de la Cultura acull “La música i el nostre planeta” un Concert solidari en família promogut per PROESO a benefici de la infància haitiana damnificada per l'huracà Matthew.

PROESO és un conjunt instrumental de docents  de música dl País Valencià i una Associació sense ànim de lucre, amb una trajectòria educativa, musical i solidària consolidada al llarg de 9 temporades.

Realitza diferents  projectes  didàctics i interdisciplinaris en cada curs, que  es plasmen en tres o quatre concerts de gran qualitat artística i musical: Un concert instrumental per als col·legis i instituts, o concerts en família a més de dos concerts-espectacle amb la Coral PROESO, Cos de Ball, artistes convidats i la Banda simfònica PROESO als millors auditoris valencians.

Ha participat en projectes  de gran envergadura, com ara “La Música ens fa créixer” junt a Plácido Domingo, la Trobada de Música de la “Mostra Viva del Mediterrani 2015”, o la participació en l’acte de cloenda de la macro trobada “Primavera Educativa”.

Des de 2012, treballa amb la ONGD anomenada BUSF per ajudar a la infància més desfavorida  per catàstrofes  naturals, realitzant projectes  solidaris per la Cooperació Internacional,  com  ara  la  creació  d’una  Xarxa  de  centres   educatius   i  solidaris: PROESO-HAPPY  SIPHAL i 3 projectes nous amb un eix comú: l’Aprenentatge Servei a l’educació global a través de la música.

Programa