L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.038
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.557

divendres, 24 de febrer de 2017

Nit d'Albades 2017La  nit d'ahir divendres, dia 24, va tindre lloc a Tavernes la Nit d'Albades que organitzava la Junta Local Fallera. A les 21 hores va començar a la Plaça Major i dedicada especialment a la fallera major de Tavernes, Carolina Pérez, a la porta de l’Ajuntament, amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, i la corporació municipal. Després i al llarg de la nit va tindre lloc el tradicional recorregut pels casals en el mateix ordre de presentació de les falles i en cada casal es dedicaren "albaes" a les respectives falleres majors. 


La "Nit d'Albaes" obri la porta als actes fallers que tindran lloc al llarg de vora un mes i fins el 19 de març, dia de Sant Josep. Avui  dissabte tindrà lloc la "Cridà" 2017 a les 19 hores en la plaça de l’Ajuntament.