L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 de març del 2017

Ni el govern de Rajoy ni Demarcació Costes han actuat perquè les nostres platges estiguen a punt a Sant Josep.




"El Gobierno central «trabajará de forma intensa» para que en Semana Santa puedan estar preparadas las playas afectadas por el temporal. Este es el compromiso adquirido ayer tanto por el ministro de Fomento, Íñigo de la Serna, como por la secretaria de Estado de Medio Ambiente, María Rodríguez, en sus visitas a zonas especialmente afectadas por el temporal marítimo de las tres provincias". (Text i foto del ministre Las Provincias, 27 de gener 2017)



"El Gobierno central tiene previsto invertir 500.000 euros para reparar y regenerar las playas de la comarca de La Safor afectadas por los últimos temporales, según ha anunciado el delegado del Gobierno en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.

Asimismo, en Tavernes de la Valldigna, donde ha habido un retroceso en la playa de la Goleta, se va a alimentar la zona con una aportación de gran volumen de arena procedente de cantera por un importe de más de 300.000 euros.

Estas inversiones se enmarcan dentro de las ayudas de emergencia que ha aprobado el Gobierno de España para reparar el litoral valenciano". (Text Las Provincias, 8 de febrer 2017).



El ministre va anunciar actuacions urgents en les platges. El Delegat del Govern les reafirmara i anunciava les de Tavernes. ¿Algú les ha vistes? No, i son obligació seues i la seua responsabilitat.

S’acosta la setmana fallera i Pasqua i ni el govern de Rajoy ni la Demarcació de Costes han fet res per regenerar i reparar les nostres platges. I si primer no es regeneren les platges, no es poden instal·lar passarel.les, rentapeus, jocs esportius, etc. perquè molesten a les màquines i als treballs, i s'haurien de llevar després de posats.

Això ho compren tot el món a Tavernes. Tots sabem que les coses tenen un ordre, unes van darrere les altres, i no es pot començar la casa pel sostre com algun partit vol. De nou eixe partit ens pren per badocs als veïns de Tavernes. Ens vol fer creure que és el revés: primer les instal·lacions i després la platja. De nou dels temes de Tavernes... ni idea.


Ara igual busquen un altre objectiu. Com veuen la inoperància i la desídia del govern de Rajoy, com veuen que Costes no actua, han volgut posar una cortina de fum i tapar al govern del seu partit que és qui no actua. I han pensat que res millor que tirar la culpa a l’Ajuntament. 

Però l’Ajuntament va complir la part que li pertocava, i ben de pressa, només acabar el temporal va arreglar tota la urbanització. Ara, Ajuntament i Turisme de la Generalitat esperen que el govern de Rajoy i Costes actuen, que arreglen les platges, que les deixes com cal, i després vindran les instal·lacions. No és al revés, com volen fer creure.


Eixa tàctica és la mateixa de sempre, ja l'han usat altres vegades: 

1. En el Vergeret per tapar que tenen la culpa de l’empastrà en la urbanització i per tapar que va ser el Govern de Rajoy qui va paralitzar i eliminar despres el projecte 

2. En els camins del Tancat i Sequia la Bova. La Confederació Hidrogràfica depenent del govern de Rajoy no actua i és la seua responsabilitat. I demanen que l'Ajuntament arregle els camins, quan els informes de Diputació i Typsa diuen que serien diners perduts si primer la Confederació no arregla els marges del Vaca. 

3. Ara la regeneració de la Goleta, que va prou endarrerida. Per despistar i que la gent no se'n recorde que es responsabilitat del govern de Rajoy i de Costes acusen a l’Ajuntament que encara no ha muntat les instal·lacions. 


Ens fan badocs als veïns de Tavernes? O serà que no s'assabenten?