L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 de febrer del 2017

Les falles celebren la Crida aquest cap de setmana entre altres activitats importants




La Junta Local Fallera de Tavernes ha organitzat diverses activitats falleres per aquest cap de setmana quan queda ja menys d’un mes per a la gran setmana fallera 2017. Aquest dissabte, entre altres actes, tindrà lloc la Crida i el lliurament dels primers premis corresponents a les activitats que ja duen fetes les sis falles valleres.

L'Ajuntament de Tavernes col·labora en els actes i en la façana principal de la Casa Consistorial ja llueix la gran pancarta amb els  escuts de les sis  falles de Tavernes. 


Actes del cap de setmana

Divendres dia 24 a les 21.00h es donarà inicia a les albades començant per les que la Junta Local Fallera dedica a la fallera major de Tavernes i que tindran lloc a la porta de l’Ajuntament amb la presencia de l’alcalde i la corporació municipal. Tot seguir s’iniciarà el tradicional recorregut pels casals en el mateix ordre de presentació de les falles.

Dissabte dia 25 tindrà lloc la Crida 2017 a les 19 hores en la plaça de l’Ajuntament. Les falles es reuniran a les 17’15 hores  a la plaça per anar en cercavila a  arreplegar a la fallera major de Tavernes. Després, tots junts, es dirigiran a  la Plaça Major per escoltar la Crida i a continuació, al Passeig del País Valencià hi haurà un espectacle de castells de focs d'artifici. Sobre les 22 hores, a l'antic magatzem de Vilber se celebrarà el Sopar de Germanor amb una fi de festa amb l'actuació del duo “La Máscara”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visquen les Falles de Tavernes!!