L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 de febrer del 2017

L'empresa de neteja viària, FCC, continua els treballs de neteja d'arena en la platja

Arena a les escales i entrada a les escales
 
 El temporal de vent que va patir la Valldigna va afectar especialment la platja de Tavernes que va vore com les escales d'eixida cap a la mar, els carrers que donen a la platja i l'Avinguda s'omplia d'una capa grossa d'arena, sense oblidar que a més en la Goleta les ones trencaren les dunes i envairen la urbanització, omplint molts carrers d'una mescla d'aigua i arena.

Arena pels carrers que donen a la mar
 Tot això ha suposat un treball gran i un esforç extra per tots els responsables de la neteja viària que, només passat el temporal, s'hi van dedicar a deixar la platja neta i tornar-la a la normalitat. 

Si fa uns dies parlàvem de la tasca feta per l'Ajuntament reposant el cordó dunar, sense esperar a Costes, ara cal parlar de la tasca que duen des de fa dies els operaris de l'empresa FCC de neteja viària. Una tasca que, si no passa res, pot acabar avui mateix o demà al més tardar.

Estat actual de les escales i carrers que donen a la mar
Des de l'endemà mateix els treballadors de FCC netegen d'arena la nostra platja i les imatges d'ahir que us oferim, quan han passat vuit dies, donen testimoni de com estaven les escales, i com estan ara mateix. 

Com es va dir des de l'Ajuntament, i ací ho vam repetir, la recuperació de la platja no serà qüestió d'uns dies sinó de setmanes i potser fins i tot de mesos, però a poc a poc, les coses es normalitzen i tot apunta a que en poc de temps i pensant en Pasqua podrem gaudir d'una platja en bones condicions.