L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.038
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.557

dimecres, 8 de febrer de 2017

ACTUALITZADA: L’Art de la Vall inaugura el divendres una exposició de pintura i ceràmica


L’Ajuntament de Tavernes i l’Associació d’Artistes de la Valldigna, l’Art de la Vall, organitzen l’exposició conjunta "Per fi a la Vall", que es podrà visitar entre el 10 i el 18 de febrer de dilluns a divendres de 18 a 20 hores. La inauguració serà el divendres, dia 10 de febrer, a les 19:30 hores, i comptarà amb la col·laboració de Josep Casanova, que amenitzarà l’exposició amb la seua música. 

Més de 20 artistes participen en esta exposició de pintura i ceràmica. Es tracta d’una xicoteta mostra de la gran diversitat artística que tenen a l’associació. Són un grup de persones amb inquietuds semblants, amb ganes de crear i fomentar l’art que hi ha a la Valldigna, siga de manera amateur o professional.
L’exposició és una xicoteta mostra de la gran diversitat artística amb que compta l’associació. Els seus membres desitgen agradar i així confien a fer-ne moltes més i, a poc a poc, anar creixent cada dia i fer més gran l’associació.
 
L' associació, dedicada a l’art, està formada per un grup de persones amb gran sensibilitat i amb inquietuds semblants. Cadascú amb el seu estil, la seua tècnica, la seua creativitat i personalitat; però tots amb moltes ganes de crear i de transmetre tot allò que senten o que els pogués interessar, a través de la pintura, la ceràmica o l’escultura.
A l’associació tenen cabuda totes aquelles persones a qui els agrada l’art, independentment de que siguen aficionats o professionals, ja que no importa el seu nivell artístic perquè allò que realment importa és la seua passió per l’art.

 L’art de la vall pretén fomentar l’art a la Valldigna i donar a conèixer tot el talent que fins ara havia estat amagat.