L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.038
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.557

dissabte, 11 de febrer de 2017

L'alcalde i la regidora de serveis socials demanen ajuda a la Conselleria per al projecte de Centre de Majors

 
L'alcalde de Tavernes; Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, s'han reunit amb Helena Ferrando, secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal per explicar-li el projecte que té en marxa l'Ajuntament d'un centre de dia per a la gent major, el denominat Centre Integral de Majors (CIM), i sol·licitar el seu recolzament.

Com hem informat i ara cal recordar, en els pressupostos municipals del 2017 aprovats només amb els vots del govern de Compromís hi ha consignats 240.000€ per a adequar els baixos en l'edifici d’habitatges VOP del carrer del Riu del Vergeret, on s'ubicarà el Centre Integral de Majors (CIM). La previsió és executar enguany les obres i posar el servei en funcionament al llarg de 2018. La gestió del CIM serà directa des de l’Ajuntament, amb personal propi, atendrà 40 persones en horari diürn, amb un psicòleg i un educador social, i fins i tot servei de fisioteràpia. L’Ajuntament vol conveniar aquest darrer servei amb la Conselleria de Sanitat, perquè se’n fera càrrec uns dies a la setmana.