L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.371
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 45.324

dimarts, 14 de febrer de 2017

L’Ajuntament i Creu Roja programen un curs per a ajudar a persones en risc d'exclusió a buscar faena

                           
La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Creu Roja, ha programat un curs de tècniques de recerca de faena per a col·lectius amb risc d’exclusió, que tindrà lloc en les aules de formació de l’edifici Braç Treballador i en l’antiga Escola Infantil Víctor Calatayud.

El curs estarà impartit per Joan Miralles, orientador sociolaboral, que formarà un total de 25 alumnes en alfabetització digital i xarxes socials, així com en els recursos existents a Tavernes. Les  sessions d’orientació es faran els dies 6, 7, 8 i 13 de març de 9:30 a 13 hores.

Amb este taller, l’Ajuntament pretén dotar de ferramentes els alumnes perquè milloren les seues capacitats reals de trobar faena. Paral·lelament, la psicòloga Montse Martínez farà un curs d’autoestima per a motivar els assistents.