L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

divendres, 10 de febrer de 2017

L’Ajuntament de Tavernes convoca el I Concurs de Dibuix per la Igualtat


La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament ha organitzat el I Concurs “Dibuixant per la Igualtat”, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març.

El concurs està dirigit a menors entre 12 i 16 anys de Tavernes que cursen el cicle de l’ESO i que tinguen interés en el dibuix i el disseny. Es tracta d’una oportunitat perquè donen a conèixer el seu art.

Els treballs s’entregaran en format Din-A4 en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador en horari de 9 a 14 hores, fins a l’1 de març. Tots els participants hauran de posar nom, cognoms i telèfon de contacte per la part de darrere del dibuix.

El guanyador es coneixerà el dia 3 de març, una vegada acabe la Cursa de la Dona, on s’entregarà el premi. Professionals de les arts plàstiques valoraran la temàtica, l’originalitat, la creativitat i la tècnica dels treballs.

Els cartells presentats al concurs formaran part d'una exposició en la Casa de la Cultura que podrà visitar-se el dia 8 de març.