L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 19 de febrer del 2017

La Setmana Muntanyera 2017 del Centre Excursionista comença amb amb el concurs fotogràfic

Parlament del president Vicent Felis
El president del Foto-club i l'exposició de fotos

Un any més el Centre Excursionista de Tavernes (CETV) comença les activitats de la Setmana Muntanyera amb l’exposició i concurs de fotografies realitzades pels socis al llarg de l’any passat.

Anit dissabte s’inaugurà l’exposició amb el lliurament dels premis del IX Concurs Social de Fotografia del CETV amb la presència del president de l’entitat, Vicent Felis, del president del Foto Club, Enric Marco, membres de l’executiva del centre, del regidor d’esports, Josep Llácer, i regidors de l’Ajuntament.

El president Vicent Felis començà el parlament amb el resum de les activitats de la setmana: ruta travessera, observació astronòmica, sopar de germanor, assemblea general, etc... Explicà que el Centre, que fa enguany 45 anys, ha fet moltes activitats al llarg de l’any. Destacà que s’han obert dues noves seccions: espeleologia i trail. El Centre continua ben viu. 


Unes imatges de l'acte d'inauguració


El regidor d’Esports, Josep Llàcer, en nom de l’Ajuntament va felicitar el CETV per les activitats que fa al llarg de l’any. Va dir que és una de les associacions més veterana del poble i que, a més no ha parat de fer activitats molt diverses ja que es dedica a la pràctica del muntanyisme i protecció de la natura, de la cultura i del patrimoni, etc.. i, que per aquesta labor que fa sempre tindrà el recolzament de l’ajuntament. 
 
El president del Foto Club, Enric Marco, va agrair l’aportació de les fotos realitzades dels socis durant l’any 2016, i feu saber que enguany la participació ha estat molt bona amb quatre participants més que l’any passat. En l’exposició muntada a les parets del Centre s’hi podien veure fotos del viatge de l’estiu passat per les Ries Altes gallegues, de les muntanyes nevades dels Alps, i, per suposat, de les vistes de la Valldigna per les sendes de muntanya. En total han estat 27 participants amb un total de 54 fotografies que s’han presentat al concurs. L’exposició i concurs ha estat, com es habitual, organitzat per Foto-Club Social del Centre i patrocinat per l’Estudi fotogràfic KE FOTO.

Enric Marco va fer esment de la ja tradicional observació astronòmica per al dijous 23 de febrer a partir de les 20:00 h davant de la Casa de la Cultura (plaça de Rafael Chirbes) amb col·laboració de l’Agrupació Astronòmica de la Safor. 


Lectura de l'acta i lliurament de premis
 Tot seguit es va passar a la lectura de l’acta del jurat dels premis, format per Salva Vercher Estruch i Jordi Ferrer Peris que, havent valorat la qualitat de les fotos presentades pel socis del CETV, havien acordat atorgar els premis a les persones següents:

Premis
1r premi: Jorge Gálvez Román
2n premi: Marc Bosch
El 3r premi: Inma Chofre Talens

Tot seguit es va agrair la col·laboració de l’Agrupació Astronòmica de la Safor amb el Centre Excursionista, recordant que des de la Setmana Muntanyera del 2009 diversos socis de l’agrupació han vingut cada any amb els seus millors telescopis per mostrar el cel nocturn, la Lluna i els planetes. 



Lliurament d'una pla a l'Agrupació Astronòmica de la Safor
El president, Vicent Felis, va lliurar una placa en reconeixement d’aquesta cooperació entre les dues entitats de la Safor. El president de l’Agrupació Astronòmica, Marcelino Álvarez, donà les gràcies als presents, manifestà estar molt content venint al poble i que continuaran fent observacions astronòmiques a Tavernes. Va aconsellar avisar els amics i coneguts per a l’observació programada de dijous que ve, donat que que mirar per primera volta pel telescopis és una experiència que no s’oblida mai

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.