L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 de febrer del 2017

La Falla Portal la gran guanyadora de la Cavalcada del Ninot amb tres premis

Falla Portal

Les falles de Tavernes han celebrat aquesta vesprada la "Cavalcada del Ninot" amb un immillorable ambient i gran joia als carrers i malgrat que l'amenaça de pluja ha estat una constant al llarg de la vesprada han estat milers els veïns que han gaudit de la festa fallera.
 La falla Portal ha estat la gran guanyadora de l'edició del 2017 en aconseguir tres premis: Millor comparsa gran, millor comparsa infantil i millor tema amb "El Circ". La falla Cambro ha obtingut el premi a la millor crítica local i la falla Prado s'ha endut al de la millor carrossa. La "Cavalcada del Ninot" com és sabut està organitzada per la Federació de Falles Junta Local Fallera.
Falla Portal
Com hem dit, una gran quantitat de veïns no han volgut perdre's les disfresses i les coreografies preparades per les sis comissions falleres, que han començat la cavalcada des del Poliesportiu Municipal a l'hora anunciada i han fet el recorregut més ràpid del que sol ser habitual per eixa mateixa amenaça de pluja.
 
Falla Cambro, guanyadora crítica loal
 
El fi de festa s’està celebrant ara mateix amb una discomòbil en la plaça Major, lloc on s'han anunciat els premis que resumim:

Crítica local: Falla Cambro.
Millor carrossa: Falla Prado.
Millor comparsa gran: Falla Portal.
Millor comparsa infantil: Falla Portal.
Millor tema: Falla Portal, amb El circ. 
Falla Prado, guanyadora millor carrossa

Cal indicar que una vegada més, i com és habitual en les nostres falles, el treball a l'hora de preparar disfresses i temes de la desfilada ha estat gran, els vestits han estat lluïdors i la majoria no tenien res a envejar a disfresses que veiem en festes tant d'aquesta època, com els carnavals, cosa que ens porta a felicitar a totes les comissions perquè han posar el bo i millor del seu enginy, treball i esforç. 



Cal indicar que també els temes escollits han estat variats,així "De pel·lícules va la cosa" ha estat el de la falla La Dula; "El món als nostres peus" la falla Prado; " De la Goleta a la Torreta" el de la Via, "Aneu a pastar" la del Cambro i "Tribu Tavernícola" el tema del Passeig.



L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde i president nat de les falles de Tavernes, Jordi Joan, de la fallera Major de Tavernes, Carolina Pérez, del president de la FDFJLF, Salva Talens, del vicepresident, Ximo Felis, i de les falleres de la cort d'honor.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Portal!!

Anònim ha dit...

De que anaben les crítiques?

Anònim ha dit...

Visca la Falla Cambro

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via