L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1,283
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 42.761

dijous, 2 de febrer de 2017

La brigada retira el pi tombat pel vent en el Clot de la Font


Ahir li va tocar el torn a l'arbre afectat i tombat pel fort vent al Clot de la Font. Com ja vam dir ahir, la brigada està procedint a tallar i retirar tots els arbres del terme que el temporal va fer caure.

Les primeres actuacions foren dins del mateix Tavernes, cas del pi del col·legi Divina Aurora, després ja els  ha arribat l'hora a arbres caiguts en distints paratges del terme, com el que molestava en el camí de la Cova de Bolomor i després aquest del Clot.

Tal com sempre hem dit normalitzar tota la situació no seria cosa d'uns quants dies, però allò que importa és que a poc a poc se vagen solucionant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Poc a poc. Primer lo més urgent i despres coses com este pi.