L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.847
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 66.213

dimecres, 1 de febrer de 2017

La brigada municipal continua solucionant problemes del passat temporal


 A poc a poc, es van solucionant els problemes derivats del fort temporal que tinguérem fa uns dies. Ja es va dir que no seria qüestió d'uns dies només per la gran quantitat de llocs on acudir i solucionar, a més que cal atendre la tasca diària. 


Així la brigada municipal continua en les tasques de neteja d'arbres caiguts en distints punts del terme i que, en alguns casos, han afectat camins rurals en caure damunt, com el cas del camí a la cova de Bolomor, com podeu vore a les fotografies, barrat per la caiguda d'un pi, que ja ha estat retirat per la brigada i s'ha deixat lliure el pas.