L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1,283
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 42.761

dimecres, 8 de febrer de 2017

La brigada municipal continua les tasques de poda dels arbresLa brigada municipal està efectuant els treballs de poda dels arbres de la ciutat, unes vegades perquè els ha arribat ara el torn i altres amb actuacions de caràcter preventiu, sobre tot en aquells casos que es veu que el vent pot afectar-los i provocar caigudes del brancatge o del mateix arbre.


Aquest matí hem pogut observar les tasques de poda dels arbres que hi ha en el Camp del Vergeret, uns treballs que s'efectuaven amb ajuda de maquinària de braç articulat per tal de poder arribar a l'alçada de les branques dels arbres que hi ha.