L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 5 de febrer del 2017

Irresponsables! Què irresponsables!




Molt irresponsables els autors del foc encés al Clot de la Font, foc  amb el qual s’han trobat aquest matí els veïns que acostumen a passejar tots els dies fins el aquest naixement d’aigua.

Irresponsables els autors del foc, encés en la part baixa del torrador, tot i vore que està tapiat perquè, per llei, no es pot fer foc en plena base de la muntanya.

Irresponsables els autors del  foc, encés en una nit de fort vent, i que hagués pogut desencadenar una tragèdia en l’Ombria. I més encara per la nit. I damunt deixar-se'l encés.


Irresponsables els autors del foc per no pensar en la gran multa, i ben merescuda, que els hauria pogut caure per fer foc en la base de la muntanya i en dia d’avís de perill.

En aquests casos cal que denunciem els autors si els coneixem. Cal ser tots més conscients del valor natural que tenim i que podem perdre per la irresponsabilitat d’alguns.

La conservació del medi natural i ecològic de Tavernes i la Valldigna és cosa de tots, i tots en som responsables de la cura.

3 comentaris:

Propietari de sequer. ha dit...

Molt mal els q han fet foc.
Demane a l'Ajuntament q enderroque els torradors.

Anònim ha dit...

Increíble. Com es pot ser tan irresponsables?

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, que lleven els torradors i un perill menys d'incendis.