L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.038
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.557

dijous, 2 de febrer de 2017

Els carrers i les places de les nostres platges ja estan nets d'arenaL'empresa adjudicatària del servei de neteja, FCC, s'ha dedicat aquests 10 dies passats des del temporal a solucionar un dels problemes més urgents de les nostres platges: la neteja de l'arena que va dipositar el fort temporal en els carrers, sobretot en la Goleta i Avinguda de la Marina.


Tal com ja vàrem informar, els operaris de FCC estaven retirant ingents quantitats d'arena dels carrers, de manera que el dimarts passat els treballs ja estaven molt avançats i finalitzar la neteja era qüestió d'hores o dies.

 
Aquest mateix matí de dijous hem recorregut les dues platges de Tavernes i, segons el que hem vist, ja podem dir que l'arena ha estat totalment retirada i la platja ja presenta l'aspecte normal de qualsevol dia fora de la temporada turística de l'estiu. Ningú diria que d'eixos carrers i places s'han retirat centenars de tones d'arena dipositats pel temporal en poc més d'una setmana. 


Els operaris de FCC han realitzat un bon treball i açò es nota tant en les escales, carrers d'accés a la platja, l'avinguda i, fins i tot, en les zones de jocs infantils. Les fotografies que us oferim de diverses zones de la Goleta i de la Platja de Tavernes pensem que són el millor testimoniatge.

1 comentari:

Anònim ha dit...

un gran trebaill dels homes de FFCC que en pocs dies en fet una gran tasca. Enhorabona a tots i totes.