L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 2 de febrer del 2017

El govern municipal convoca una assembla informativa ciutadana


L’equip de govern de l’Ajuntament de Tavernes ha convocat una nova assemblea ciutadana amb l’objectiu d'informar els veïns de la ciutat sobre determinats temes d’interès. El dia anunciat és el  dijous16 de febrer a la Casa de la Cultura.


Els ciutadans podran conèixer de primera mà qüestions importants com les inversions previstes en els pressupostos del 2017. A més, s’analitzarà l’estat actual de la piscina municipal i de les seues instal·lacions amb imatges recents de l’interior del recinte. El col·lector de la platja serà altre dels punts a tractar, on s’explicaran els passos que s’han donat en este projecte.



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha assenyalat que “seguim en la línia de donar a conèixer de primera mà els temes que afecten tota la ciutadania, donant veu als nostres veïns, en un acte de transparència i proximitat”.



En la reunió també es tractaran les conclusions de les reunions de barri on es va acordar amb els veïns el Pla d’Inversió de la Via Pública. Aquest pla recull les dos actuacions més importants que necessita cada zona.



L'assemblea ciutadana, com és habitual en les que ha organitzat aquest govern municipal, acabarà donant la paraula als veïns en un apartat de precs i preguntes perquè es puguen aclarir els dubtes que plantegen.