L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.041
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.197

dimecres, 1 de març de 2017

Avui dimecres, dia 1, conferència "Codi Ictus"

Ictus causat per una pèrdua de reg sanguini associada a l'artèria cerebral mitjana
La doctora Teresa Sola ofereix avui dimecres, dia 1, la conferència "Codi Ictus. Un concepte que cal conéixer" en organització de l'Associació d'Ames de Casa Tyrius" de Tavernes. L'acte serà a les 5 de la vesprada en la sala soterrani de la Casa de la Cultura.
L'ictus és un procés cerebrovascular en qué es produeixen danys cerebrals per falta d'aportació sanguínia (ictus isquèmic) o per trencament d'un vas o d'un aneurisma (ictus hemorràgic). S'explicaran les causes (diagnòstic) i el tractament en un centre hospitalari.